Για κάθε μέρα ο συντονιστής θα πρέπει να μπορεί να είναι σε επικοινωνία με τους εθελοντές, γι’ αυτό παρακαλούμε αφήστε τηλέφωνο επικοινωνίας όσοι δεν το έχετε ήδη κάνει!

Θα θέλαμε να παρακαλέσουμε να είστε εκεί τουλάχιστον 20′ πριν τη βάρδεια που έχετε επιλέξει, ειδικά την πρώτη φορά τουλάχιστον 40′ νωρίτερα έτσι ώστε να εξοικειωθείτε με τον χώρο και το που θα γίνεται τι.

Ο πραγματικός κόμβος επικοινωνίας χωροταξικά θα είναι το τραπέζι που έχει τοποθετηθεί μπροστά από τη κολώνα και την σκάλα, στον κεντρικό χώρο του κτηρίου με τη μακέτα. Είναι σημείο από όπου έχει κανείς την εποπτεία του χώρου, εύκολα προσβάσιμο από όλους και πρακτικό σημείο συνάντησης. Εκεί θα είναι το σημείο συνάντησης ανάμεσα στους εθελοντές και τους συντονιστές.

Αναζητούμε ένα ντουλάπι που θα κλειδώνει και μάλλον θα το έχουμε στον όροφο…σε αυτό και ότι άλλες λεπτομέρειες, θα επανέλθουμε!

Δουλειές-πόστα που μπορούν να αναλάβουν οι εθελοντές:

  1. Κυρίως αύριο πρωί (αλλά και τις επόμενες μέρες όπως θα προκύπτει):  δουλειές όπως σήμανση, οργάνωση του χώρου, μετακίνηση καρεκλών, κλπ
  2.  ενημέρωση έτσι ώστε να διευκολύνεται ο κόσμος να πάει εκεί που θέλει γρήγορα.
  3. παρακολούθηση της αίθουσας προβολών και των μηχανημάτων, αλλαγή βίντεο, κλπ
  4. Διαχείριση χώρων από άποψη καθαριότητας και συλλογής παραγόμενων απορριμμάτων

Για τις μέρες του Σαββατοκύριακου μπορείτε και τώρα ακόμη να δηλώσετε συμμετοχή ονομαστικά στον παρακάτω σύνδεσμο, επιλέγοντας μέρα και ώρα προτίμησης. Μπορείτε να επιλέξετε παραπάνω από μια ώρες και μέρες.

Δήλωση συμμετοχής:

http://www.doodle.com/nqt73asr8eysz3p3

Το σίγουρο είναι ότι θα περάσετε καλά και θα έχετε πολλές εμπειρίες επαφής με ανθρώπους και με πολύ ενδιαφέροντα εργαστήρια,  επισκέψεις σε αγροκτήματα βιοκαλλιεργητών της περιοχής (Σάββατο) και πολλά άλλα…!

Ευχαριστούμε για τη συμβολή σας!

Περιμένουμε με χαρά να γνωριστούμε από κοντά :).

Advertisements