Το κτήμα της Οικογιορτής βρίσκεται στην οδό Ριζάρη, 15΄με 20΄με τα πόδια από τη στάση «Γαλαξίας» του ΚΤΕΛ.

Λεπτομέρειες για τη χρήση και διαχείριση του κτήματος θα συζητηθούν επί τόπου. Φέρτε μαζί σας μουσικά όργανα και κέφι!…

Διαμονή:

Στην παραλία Μαραθώνα, το χωριό του Μαραθώνα, καθώς και στην Ν. Μάκρη υπάρχει δυνατότητα διαμονής σε οργανωμένα camping και δωμάτια. Camping:

Το κάμπινγκ Ραμνούς βρίσκεται στο Μαραθώνα, σε πράσινο περιβάλλον και επάνω στην αμμώδη παραλία του Σχινιά. Απέχει 1000μ. από το κτήμα της Οικογιορτής, δηλαδή περίπου 10-15 λεπτά με τα πόδια.

Το κόστος διαμονής είναι περίπου 6 ευρώ ανά άτομο και άλλα 6 ευρώ για τη σκηνή. Περισσότερες πληροφορίες για το κάμπινγκ θα βρείτε στην ιστοσελίδα http://www.ramnous.gr/. Ένα ακόμη Κάμπινγκ είναι το Κάμπινγκ Νέα Μάκρη. Βρίσκεται στη Μαραθώνος 156. Ενδεικτικές τιμές: (7.50 ευρώ άτομο -25% = 5,63 ευρώ – 7 ευρώ σκηνή -25% = 5,25 ευρώ – 4 ευρώ αυτοκίνητο -25% = 3 ευρώ ). Περισσότερες πληροφορίες: 6977327687 (Λινός Διονύσης). Ένα ακόμη Κάμπινγκ λειτουργεί λίγο πιο μακριά απο το Ραμνούς: το κάμπινγκ Μαραθών (4χλμ).

Για ένα ακόμη κάμπινγκ στο Κόκκινο Λιμανάκι στη Ραφήνα (20 λεπτά με το αυτοκίνητο από το κωπηλατοδρόμιο) περισσότερες πληροφορίες θα βρείτε στο http://www.athenscampings.com/index.php

ΠΡΟΣΟΧΗ!! Στην περιοχή, λόγω του υδροβιότοπου υπάρχουν πολλά κουνούπια τα οποία θα έχουν ήδη κάνει την εμφάνισή τους τις ημέρες της Οικογιορτής. Να είστε προετοιμασμένοι και καλά εξοπλισμένοι με τις σιτρονέλλες σας!

Advertisements